سیادت: طالبان عملیاتی هستند و حرفی که می‌زنند را انجام می‌دهند نگاهی به دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران در افغانستان | ترافیک دیدار‌های کاظمی قمی در چهارراه شیرپور رئیس اداره راه‌آهن طالبان: هدف ما توسعه تجارت بین ایران و افغانستان است معاون استاندار خراسان رضوی: ما دوست روز‌های سخت افغانستان هستیم | دانشکده راه‌آهن در مشهد افتتاح خواهد شد کشف ۲۵۰ هزار تُن موادمخدر در مرز‌های افغانستان با ایران، طی یک سال گذشته چین رسماً کشته‌شدن شهروندان چینی در مرز افغانستان و تاجیکستان را تأیید کرد یاراحمدی: حضور افغان‌های غیرمجاز ارائه خدمات به اتباع مجاز را متأثر کرده است حامد کرزی خواستار یک ابتکار منطقه‌ای جهت حل مشکلات مردم افغانستان شد استاندار خراسان رضوی: مسیر ریلی خواف- هرات افغانستان را به آب‌های آزاد وصل می‌کند هیئت راه‌آهن افغانستان با استاندار خراسان رضوی دیدار کرد (۳۰ آبان ۱۴۰۳) تیم کریکت ۱۹ سال افغانستان در برابر پاکستان به میدان می‌رود (۳۰ آبان ۱۴۰۳) هیئت راه‌آهن افغانستان با هدف گفتگو درباره کریدور ریلی خواف-هرات وارد مشهد شد کاظمی قمی در کابل: ایران آماده گسترش همکاری‌ها با افغانستان است مشاور وزیر کشور: ایران سالانه ۵۰۰ هزار ویزا به اتباع افغانستانی می‌دهد مشاور وزیر راه: ایران آماده سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری در زیرساخت‌های حمل‌ونقل افغانستان است نماینده ویژه چین: ما به دنبال نفوذ در افغانستان نیستیم ویدئو | آخرین وضعیت طرح انسداد مرزهای شرق کشور با افغانستان سخنگوی وزارت خارجه: تعداد زندانیان محبوس افغانستانی در زندان‌های ایران زیاد است ۳۰۰ هکتار زمین کشاورزی در ولایت بلخ افغانستان زیر کشت زعفران نمایندگان بنیاد بیل گیتس با رئیس هلال‌احمر طالبان دیدار کردند کاظمی قمی: اولویت ما توسعه روابط ریلی ایران و افغانستان است
سرخط خبرها

داستان زندگی احمدشاه سادات | از وزارت ارتباطات افغانستان تا توزیع پیتزا در آلمان

  • کد خبر: ۷۸۷۷۳
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴
داستان زندگی احمدشاه سادات | از وزارت ارتباطات افغانستان تا توزیع پیتزا در آلمان
احتمالا شما هم در فضای مجازی عکس‌های او را دیده باشید، مردی افغانستانی که با دوچرخه و کوله پشتی نارنجی رنگ خود در شهر لایپزیگ آلمان پیتزا توزیع می‌کند. او سال ۲۰۱۸ قبل وزیر مخابرات در افغانستان بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید احمدشاه سادات پیش از آنکه در دسامبر سال گذشته میلادی به آلمان برود، در افغانستان وزیر مخابرات بود، او در حال حاضر او پیک غذا در شهر لایپزیگ آلمان است.

 

داستان زندگی احمدشاه سادات | از وزارت ارتباطات افغانستان تا توزیع پیتزا در آلمان

 

وی در این باره گفت که برخی در افغانستان به او به‌خاطر داشتن چنین شغلی پس از دو سال خدمت در دولت و ترک سمت در سال ۲۰۱۸ انتقاد کردند. اما برای او در حال حاضر «شغل، شغل است.»

 

داستان زندگی احمدشاه سادات | از وزارت ارتباطات افغانستان تا توزیع پیتزا در آلمان

 

این شهروند ۴۹ ساله بریتانیایی-افغان که در لباس نارنجی خود کنار دوچرخه ایستاده است، گفت: «من چیزی برای احساس گناه ندارم.»

 

وی اضافه کرد که به دلیل اختلاف نظر با اعضای حلقه رئیس جمهور از دولت افغانستان خارج شده بود.

 

سادات ابراز امیدواری کرد که سیاستمداران دیگر نیز همین راه را دنبال کنند؛ «نه اینکه خود را مخفی کنند، بلکه با مردم کار کنند.»

 

داستان زندگی وی با آشوبی که پس از تسلط طالبان در افغانستان ایجاد شد، اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است. برخی از اعضای خانواده و دوستان او نیز می‌خواهند افغانستان را ترک کنند.

 

داده‌های اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان آلمان نشان می‌دهد که همزمان با شروع روند خروج نیروهای خارجی از افغانستان، تعداد پناهجویان این کشور در آلمان از ابتدای سال ۲۰۲۱ میلادی حدود ۱۳۰ درصد افزایش یافته است.

 

تابعیت دوگانه وی به این معنا بود که می‌توانست برای مهاجرت بریتانیا را انتخاب کند جایی که بیشتر عمر خود را در آنجا گذرانده بود اما او در اواخر سال ۲۰۲۰ به آلمان نقل مکان کرد.

 

او آلمان را انتخاب کرد چرا که انتظار دارد این کشور آینده اقتصادی بهتری داشته باشد و در بلند مدت نقش اصلی را در بخش‌های مخابراتی و فناوری اطلاعات بازی کند.

 

او با توجه به سابقه‌اش، بسیار تلاش کرد تا در آلمان شغلی مطابق مدرک تحصیلی‌اش در حوزه اطلاعات و مخابرات پیدا کند اما بدون دانستن آلمانی شانس او بسیار اندک بود.

 

سادات می‌گوید: «زبان مهمترین بخش است.»

 

او هر روز چهار ساعت دوره آموزش زبان آلمانی را در یک آموزشگاه می‌گذراند و سپس شیفت کاری شش ساعته‌اش از عصر شروع می‌شود. او کار خود را از تابستان امسال آغاز کرده است.

 

وی درباره چالش یادگیری دوچرخه‌سواری در ترافیک شهر گفت: «چند روز اول هیجان‌انگیز اما دشوار بود.»

 

این مقام دولتی سابق تصریح کرد: «هرچه بیشتر بیرون بروید و مردم را بیشتر ببینید و بیشتر یاد می‌گیرید.»

 

منبع: یورونیوز

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->